GEEN ARTIKELEN €0
Bekijken
   Over Rent 4 Event / Wie zijn we?

Jong & Dynamisch
Rent4Event is een jong en dynamisch bedrijf dat zich toelegt op het verhuur van feest- en evenementenmateriaal. Naast onze verhuurdienst beschikken wij over een team dat zich toespitst op het aankleden van VIP-tenten, ontvangstuimtes en kleedkamers.
 
Voor grote & grootse feesten
Of u nu een evenement, festival, communiniefeest, huwelijk, of een gezellig tuinfeest organiseert: u wilt toch dat alles tot in de puntjes verzorgd is?
 
Service met trots
Gegroeid vanuit de festivalwereld draagt Rent4Event service, stiptheid en hygiŽne hoog in het vaandel!
Bij ons kunt u zelf uw feestpakket samenstellen. Organiseert u een evenement en bent u op zoek naar dat ietsjes meer, verkiest u een communiepakket met een springkasteel of wilt u een trouwpakket met ballondecoratie? Rent4Event levert een persoonlijke service!
 
Stiptheid
Een stipte levering start met een goede communicatie met de klant betreffende de leveringsdatum, leveringsadres en leveringsomstandigheden. Met eigen vrachtwagens garandeert Rent4Event een snelle ťn efficiŽnte levering.
 
HygiŽne
Van de reiniging van het porselein, bestek en glaswerk of het wassen van het tafellinnen na uw feest hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij nemen de reiniging volledig op ons.
 
Wij verhuren eveneens FOLDTABLES en GATORS geschikt voor grote evenementen en festivals. Ook voor de inrichting van KLEEDKAMERS, VIP-TENTEN en ONTVANGSTRUIMTES kunt u bij ons terecht.


 
 
New-media